Moški in ženske

Zdravljenje erektilne disfunkcije

Poletna ljubezen je v zraku, vendar na žalost to za nekatere moške morda ni tako romantično, kot so upali. Erektilna disfunkcija (ED) je težava, ki jo lahko doživljajo moški različnih starosti. Pojavlja se po vsem svetu, doživi pa jo vsak četrti moški, mlajši od štirideset let. ED lahko precej vpliva na vašo samozavest in lahko povzroči težave v odnosu. Glede na to je več razlogov, zakaj se pojavlja ED in veliko načinov za njeno zdravljenje

Najprej poglejte, kaj vnašate v svoje telo. Cigarete lahko zmanjšajo količino zraka, ki ga lahko vdihnete, s čimer zmanjšate svojo vzdržljivost. Ko kadite, toksini vstopijo v vaš krvni obtok in z zmanjšanjem krvnega pretoka vplivajo na vaš srčno-žilni sistem. Zmanjšan pretok krvi lahko oteži pridobivanje in ohranjanje erekcije, kar vodi v erektilno disfunkcijo. Nasprotno pa 72% moških z odvisnostjo od alkohola poroča o prezgodnji ejakulaciji, nizki spolni želji in erektilni disfunkciji. Tisti, ki niso odvisni od alkohola, lahko občutijo tudi zmanjšano spolno zmogljivost, tudi če pijejo le zmerno.

Mnogi ljudje doživljajo stres. Ne glede na to, ali to je povezano z družino, delom ali financami, so to pogoste skrbi, ki lahko resnično vplivajo na vaše zdravje. Ko vam primanjkuje spanca in je raven energije nizka, lahko začne negativno vplivati ​​na vašo spolno funkcijo.

O ED je bilo veliko raziskav in za reševanje erektilne disfunkcije je več načinov. Ena prvih stvari, ki jo lahko naredite, je zdravljenje stresa. Ne glede na to, ali se o svojih težavah pogovorite s prijateljem ali nekom, ki je blizu vas, je lahko, da nekomu poveste svoje težave, vse kar potrebujete. Poskusite se lotiti kakšne vadbe, zaspite uro prej ali pa si izberite nov hobi.

Za tiste, ki se bolj ukvarjajo s tehnologijo, je Calm aplikacija, ki uporablja kratke meditacije za čiščenje glave, znižanje krvnega tlaka in izboljšanje vašega splošnega počutja. Meditiranje ima več koristi in čeprav je sprva lahko težko, lahko resnično izboljša vaše duševno in fizično stanje. To je ključni korak pri preprečevanju in odpravljanju erektilne disfunkcije.

Spreminjanje prehrane je varen način, kako vplivati ​​na svoje telo. Po poročanju strokovnjakov sta pesa in ohrovt dve živili, naloženi z nitrati. Nitrati so vazodilatatorji, ki pomagajo odpreti krvne žile in pospešujejo pretok krvi v telesu. Ta dva živila sta tudi zdrava hrana, ki jo uživate, ko poskušate izgubiti kakšen kilogram. Uživanje zdrave hrane preprečuje erektilno disfunkcijo. Medtem ko so ti naravni načini zdravljenja erektilne disfunkcije, obstajajo tudi zdravila, ki bodo odpravila težavo. 60% moških se izogne ​​zdravnikom, tudi če imajo resno stanje ali neprijetno situacijo. Zdravila za zdravljenje erektilne disfunkcije lahko naročite tudi prek spleta (https://www.kamagra-gel-hrvatska.com/) , tako da ni čakanja v zdravnikovi ordinaciji ali neprijetnih osebnih pogovorov.

Ob vaši novi pridobitvi zaupanja in uspešnosti je pomembno, da vadite varen seks. Kondomi so 98% učinkoviti pri preprečevanju nosečnosti in spolno prenosljivih bolezni, če jih pravilno nosite. So poceni, zanesljivi in ​​potrebni, če želite ohraniti svoje spolno zdravje.